SANA SINULLE VIIKOKSI

Sana vaihtuu viikoittain etupäässä jo lauantaisin.
Aiheet ovat 2. Timoteus kirjeestä. Poikkeuksia juhlapyhinä.

VAIKEAT LOPUNAJAT
Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2Tim.3-1.


Lupaus Herran paluusta on totta .

Monissa paikoissa Raamatussa koko kristillistä aikakautta sanotaan viimeisiksi päiviksi (Hebr 1:1 ss.). Paavali kirjoittaa tämän, jotta Herran palvelija voisi varustautua taisteluun pahuutta vastaan. Meistä saattaa tuntua oudolta, että Paavalin ja Timoteuksen aikana olisi ollut pahuutta seurakunnissa. Mutta paha on aina ollut olemassa ja varsinkiin nyt se suorastaan riehuu. Tiedoitusvälineet pitävät siitä huolen, että kaikkinainen pahuuden tietoisuus leviää.
Varmaan ryhdymme kaipaamaan jo hyviäkin uutisia. Niistä kertoo meille Raamattu ja siitä on puhuttava, että Herra tulee hakemaan meidät pois tästä pahasta maailmasta. Ei puhuta maailmanlopusta, vaan iankaikkisesta elämään
Viimeisinä päivinä tapahtuu vielä luopumus, silti rukoilemme herätystä maahamme ja rauhaa Jerusalemille.

Saamme odottaa vaikeita aikoja ja ne ovat osin jo nyt.

Arto Auranen

Olkaa siis sävyisiä ja pankaa pois kaikki saasta ja pahuus. Ottakaa vastaan sana, joka on teihin istutettu ja joka voi pelastaa teidän sielunne. (Jaak. 1:21)

3 LUKU lyhyesti.
Paavali kuvaa viimeisinä aikoina vallitsevaa turmelusta ja ulkokultaisuutta ja käskee Timoteusta karttamaan niitä, jotka harrastavat jumalisuuden ulkomuotoa, mutta kieltävät sen voiman 1-9, sekä kehoittaa häntä pysymään siinä, minkä on oppinut ja etsimään Raamatusta viisautta pelastuakseen ja tullakseen Jumalan ihmiseksi 10-17.

Sivua on ladattu 23256 kertaa

twaarna sunnuntain tekstit

Palaute

Jouluun on   63 vrk.

[paluu]